Oldalak

2010. március 3., szerda

Sajnos a Tököl nem…

A kiesés ellen menekülő Tökölhöz látogatott a hétvégén a KBSK-Tom Trans NBI. B-s férfi kézilabdacsapata, ám sajnos nem járt sikerrel. A házigazdák a téli szünetben alaposan megerősödtek a kubai Savonnal, akivel ezúttal Papp László tanítványai sem bírtak: a balkezes karibi zseni 17 gólt lőtt.

Az őszi erőviszonyok alapján a két pont megszerzése lett volna a kötelező cél Tökölön, de a fenti igazolás miatt a dolgok kissé átíródtak. Már Pécsett is szoros meccset játszott a Tököl csapata, ami sejttette, hogy nem lesz egyszerű a pont vagy pontok begyűjtése.

Az első félidőben még a Komlónál volt az előny, ugyanis Mészáros jól védett, Nagy Zoltán hatékonyan védekezett, Kilvinger pedig nem hibázott lövést. A félidei egygólos előny a második félidőre azonban sajnos elfogyott.

A hazaiak akkor Savon vezérletével hosszú hajrát nyitottak, melyből szoros végjáték után ők jöttek ki győztesen. Tegyük hozzá, Papp László edzőnek nem volt túl sok variációs lehetősége, ugyanis a mezőnyjátékosok tekintetében Söptei személyében csupán egyetlen felnőtt cseréje volt. Miután a kezdősorból csak a már említett trió játszott átlagon felül, így nem sikerülhetett a bravúr.

Papp László: - Sajnos kevesen voltunk, Savon pedig extrát nyújtott. Az már csak részletkérdés, hogy ehhez egy kicsit a külső körülmények is segítettek.

Eredmény: Tököl - KBSK-Tom Trans 32-29 (14-15), lkd.: Kilvinger 8, Péter Szabó 6, Rozina 5.

Nincsenek megjegyzések: